Agarwood Back Flow wierook

Agarwood van ongekende kwaliteit

Vul een subtitel in

Deze heerlijke backflow wierook bestaande uit Agarwood afkomstig van duurzame teelt. Deze mooie kegels komen uit Vietnam en worden daar duurzaam gekweekt en geteelt. Er vind dus geen overexploitatie plaats op de enkele resterende Agarwood bomen. De soort wordt Aquilaria Crassna genoemd. Gewoonlijk wordt dergelijke wierook veelal gemaakt van Agarhoutpoeder dat al is gedestilleerd of is voorzien van syntetische geuren. In dit geval wordt voor onze lijn gebruik gemaakt van fijngemalen Agarhout dat met een natuurlijk bindmiddel tot wierook wordt gebracht. 

Oud Agarwood groeit alleen in bepaalde regio's in Azie.  Vietnam neemt hier een speciale positie in, omdat dit hout zelden de Europese markt bereikt. 

Deze wierookkegels branden ongeveer 25 minuten en zijn 2 cm lang. Zoals ook  bij de wierookstokjes is er rook maar deze is niet onaangenaam voor dit soort wierook. Zelfs grote ruimtes worden snel en duurzaam gevuld met het houtachtige aroma met een duidelijke oude noot. Zelfs uren na het branden is nog een fijne restgeur waar te nemen. Het is een prachtige "buiten-ervaring" binnenshuis! 

Het lijdt geen twijfel dat dit niet het meest exclusieve Agarhout is , omdat 1 gram al gauw tussen de 20 en 40 euro zal kosten.

Deze backflow wierook is dan ook onverslaanaar in de prijs-kwaliteit verhouding.

Hoe brand u deze bijzondere wierook...?

U steekt een kegeltje aan de bovenkant aan en plaatst een op een backflow brander ( zie ook ons assortiment branders!)

Het is een ritueel op zich om de rookontwikkeling te zien ontstaan en via de mooie vormen van de diverse branders als een waterval te zien bewegen en dan wordt het genieten van de heerlijke aroma's!

Als u deze wierook besteld ontvangt u een getest , kwalitatief hoogwaardig product rechtstreeks van de producent. Het Agarwood wordt geleverd in een mooie verpakking die goed aflsuitbaar is. Deze geur , uitgekozen door Incense Magic mag u zeker niet missen!


Bestellen..

Bent u geintresserd om dit product op te nemen in uw assortiment en wilt u wederverkoper worden....Neem dan kontakt met ons op via info@incense-magic.nl

of corine@yourhomebook.nl of bel naar 0630195457

Wij bespreken dan graag met u wat de mogelijkheden en prijzen zijn en ook willen we u graag een stukje uniciteit kunnen garanderen.

Wilt u als consument een bestelling doen dan kunt u dat tevens doen via bovenstaande gegevens.

De kosten voor 1 verpakking Agarwood zijn euro 24,95

De maand december echter 19,95!!!!!

Bestelt u hierbij ook een van onze Backflow branders betaald u dus in december euro 29,95 voor een set!

Bovengoemde prijzen zijn excl de eventuele verzendkosten. U kunt de producten ook afhalen op locatie in Zoetermeer, of in Putten GLD. 


Tekst hier invullen...