Be-Magic sieraden

verwen jezelf of een ander met iets unieks.......

Sierlijk Collier met 2 hangers!

Een prachtig sierraad en bovendien op verschillende manieren te dragen. Het sierlijk uitgewerkte bolletje bevat een parfum-kussentje waarop u uw favoriete geur kunt sprayen. U draagt op deze manier uw parfum zonder dat deze be├»nvloed wordt door de huid of kleding. Het mooie glazen flesje kunt u vullen met dezelfde geur of iets anders wat u dierbaar is en graag bij u draagt. Uiteraard kunt u deze 2 brons-kleurige hangers ook afzonderlijk dragen. Wij bieden deze set aan in een prachtig sieraden kadobox welke het geschenk voor uzelf of een ander compleet maakt!

Om het kado extra persoonlijk te maken stopt u in het glazen flesje een klein briefje met een mooie boodschap!

U kunt onze charms ook gebruiken als heerlijk geurende decoratie in huis !

Collier "Levensboom"

Een universeel symbool wat veel wordt gebruikt in spirituele en mythologische tradities over de hele wereld. Welke staat voor: het leven, bescherming, kracht, wijsheid, schoonheid en verlossing. De levensboom legt een verbinding tussen de mens en de goden. Met zijn wortels raakt hij het aardse en met zijn takken reikt hij tot in de hemel."

Laat u verrassen door dit prachtige collier met deze bijzondere levensboom-hanger....            Deze set is verkrijgbaar met 2 " glow in the dark" medaillons en tevens met parfumkussentjes in verschillende tinten om uw favoriete geur op te sprayen. 

Door de verschillende kleuren kunt u het sierraad  aanpassen op uw kledingkeuze! Wij leveren deze set uiteraard in een mooie cadeau-verpakking.  

  Geef bij een van onze gift-sets een heerlijk parfum cadeau....

Collier  "Brons" 

Mandala's worden volgens een bepaald systeem opgebouwd. De basis (buitenrand) is rond, ook wel de 'circle of life' genoemd en zie je terug in allerlei aspecten van het leven: de aarde, de zon, de maan, maar ook symbolisch, zoals de familie- en vriendenkring.De binnenkant van de cirkel biedt een veilige beschermende ruimte waarin je rust en vrede kunt vinden met jezelf, waardoor allerlei innerlijke processen op gang kunnen komen.De stip in het midden, het centrum, staat symbool voor de samengebalde oerkracht. Daar waar alles met elkaar in verbinding staat.

Dit leren collier met bronskleurige hanger heeft een bijzondere uitstraling. Het is stoer en chique tegelijk! Deze set wordt geleverd met parfumkussentjes in verschillende kleuren en is zo aan te passen op uw outfit.

Compleet in een mooie sieraden box is dit een mooi maar ook symbolisch kado om te krijgen en om te geven!

N.B. De set is in 2 uitgaves beschikbaar, te weten met mandalahanger  en of de levensboomhanger. 


 

Op zoek naar een cadeau voor haar en hem....combineer een collier met een van onze car-diffusers!

Collier " Elfje" 

Deze set in zilver kleur heeft een chique uitstraling. Maar door het uitgewerkte elfje in de hanger krijgt het ook iets " speels, licht en vrolijks" !

De set wordt geleverd met bijpassende (parfum)pads in verschillende kleuren en kan uiteraard ook zonder pad worden gedragen.

Zo bepaalt u zelf kleur, geur en uitstraling en dat maakt dit collier extra veelzijdig!

Wanneer u deze set cadeau geeft kunt u bijvoorbeeld een mooie boodschap in het hangertje achterlaten op een klein briefje... 

          Zo maakt u er Iets heel persoonlijks van!Collier koker 

Geleverd met vullingen in verschillende kleuren, geel , zwart, roze, rood, blauw, groen en wit!

En zo aan te passen op uw outfit en geurbeleving....

Deze prachtige hanger en collier hebben een wat strakkere vormgeving, maar zijn door de sierlijke bewerking toch heel elegant. Zowel sportief als chique te dragen en te combineren. Bijgeleverd de geurkussentjes om te besprenkelen met uw favoriete geur